Tuesday, December 16, 2008

Echa Dengan En. Tom...

last week masa kitorang g jalan2 kt ikano... skali echa sudah trnampak set thomas dan beria plak dia nengok...ekceli kitorang pon suker gak... so igt gaji bln 12 nnt nk beli la satu utk echa.. tp smlm..lps g knduri..aku siap g tukar baju yer kt toilet kt titiwangsa.. cooi ajak g jalan2.. so kitorang saja la pegi JJ yg baru bukak kt au2... skali trtengok lg set thomas nih.. apa lg.. kitorang malas nk tggu lagi..terus jer la beli..hehhe...mak apak echa sebenarnya yg x sbr2 ...



ha..tengok..sket punyer excited echa dpt new toy... gelak besor lg..smpai nmpk anak tekak..ya allah..ya ampunn..sabor jer la...apa nyer anak dara nih..da la bolen jer..


echa da x sbr suh bukak.. saja jer aku lmbt..bg dia hangin..

echa wat muka bangga..cheh...


da pasang... da siap main..tgk ler tu..x senang ati dia tgk thomas tu.. ada jer nk diusiknya.. siap tgn pgang pensil bagai.. da mcm technician plak aku nengok..


tapi..tapi..(keretapi) kata echa...hahahha..


ha..jgn igt yg ada anak boy jer yg minat nk beli set thomas ni yer... aku x pedulik..waima anak aku girl..aku nk belikan jugak...ada aku pedulik...hahhaha..yg penting anak suker...mak pon lg suker...


x puas ati lagik...dia g panjat lak table tu... aku rasa cam x pnjang jer hayat thomas nih.. ada gak yg hancur bersepai ni kang... anak aku ni ganas sket...


sblm balik sggah big apple jap..ni pes time aku beli donut big apple nih.. slalu aku beli jco jer.. saja nk try sdp ker x..


ni flavour yg aku pilih..aku beli 1/2 dozen..satu da ilang..da msk dlm mulut echa masa kt dalam keta.. echa x sabor yer...tp kalo org tanya mana lg sdp..jco atau big apple..kalo tekak aku ler kan...bg aku jco lg sedap..marbeles...sgt feeling kalo mkn jco..tp big apple biasa2 jer...



13 comments:

atty's said...

wah..besarnya new toys echa..hah..

huhuhuh..berbunyi peyut nengok jco donut hah

Farah_W said...

sham...the VS is RM65 per bottle,losyen pun ada and it's a same price..kalau u nak i bole orderkan

eMMa@iKKa said...

uhhh...echa dpt menan baru ek..Mr. Thomas lagi...Kalau Tcha nampak nie..mahu dia meraung nak satu gak..Mama! Mama ! Tcha nak cho cho cho train..!!!..:)

Cik Puan Mimi said...

kalau tekak aku, lagi best big apple.. nak2 yang Alien tu.. sedap hingga menjilat jari.. heheheh

best ar echa dapat Mr. Thomas.. jangan risau, Thomas tu tahan lasak.. farhan punya masih hidup lagi walaupun dah berapa kali jatuh.. set echa ni lebih kurang set farhan punya.

Sue@MamaMaryam said...

syoknya echa dpt menan baru.. hihi maryam nak main sama boleh???

wanie said...

echa punsuka thomas ye..seronok la dia ade thomas tu

sedap nye big apple...lama tak makan...wanie pun rasa j co lagi sedap..tapi big apple pun sedap jugak

Hirda Ibrahim said...

aku lak hanya suka alien donut yg big apple tu. slurpppp dapppp..

hehehe.. 1st time aku tgk girl suka thomas. takpe sham, suka ati la kan? anak kita, nk minat otromen tiga pun lantak le.... hahhaa..

aku dh banned menan ada railway2 camni dh. hardy punya bilik oenuh dgn hotwheels. semak gila.
eh ko beli kat jj ada discount ke now? aku br nk pi weekend ni.

Emy Omar said...

Wah..excited nye Echa dengan set thomas tu ye..

Zanna_MamaBatrice said...

wah...echa, kemain gelak besar hah dpt set thomas..

hui...ingat boy jer minat thomas....echa pun minat erk...xpe xpe...x salah pun.....

bila ler aku nak merasa JC donut plak erk...he he he

lieya_latif said...

wah sham.....echa pun rembat thomas gak yeak...kemain lagi suke ...sampai nampak anak tekak haaaa...aku suke posing tu....cute!!! nampak hepi sangat

aku suke big apple laa sham....jco pun aku layan.....tapi pade aku big apple lagi kene ngan tekak aku....tak lame lagi alamanda nak bukak big apple....ari2 lee aku melawat gamaknyer....he he he he

Jasfyra said...

terliur tgk big apple...adoila...uhukss

sham, aku pon cam nk belikan tok anak aku ar..hehehe.bape kah henggetnya??

~~ciklinn~~ said...

auwww ceksinyer model mr tom nie...

seronok tgok dia main....

itulah anak buah aku pompuan pun suka mr tom nie...

(masa ni aisy duk sibuk gak... mama nak train..nak mcm afif...dah lama dia nak mcm echa ni tapi belum ku makbulkan... hehhehehe)

Kasih Aleeya said...

uhhhh dapnyer big apple tuh.. hahaha.. aritu amik stobeli tu sbb acih nak..(kunun pink).. pastu aku gak yg makan!..hehe.. ni baru le ada masa nak link kat blog.. dah link dah..konpem aku melawat ko salu!!! hahahahha... weh echa tu cheeky ar muker dia..geram jek aku!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails