Tuesday, November 23, 2010

Our 5th Wedding Anniversary Celebration

ari Khamis lepas brsamaan 10 Zulhijjah 1431 @ 18 November 2010 adalah anniversary kitorang. tapi disebabkan beraya di kg. makanya xde la celebrate beria-ia. chehhh mcm la before ni pg celebrate kt gold coast..hahaha. so petang tu pas balik slayang, kitorang siap2 nk g dinner kt sini..
Milwaukee Steak Corner @ Kepong
ekceli dah lama giler tingin nk mkn kt milwaukee nih.. tp asik x kesampaian je. x tau la apsal yg payah sgt nk pegi sini. pas2 tgk plak entry hirda g celebrate besday hardy kt milwaukee subang, lg la aku teringinnnn...sian aku kannn..



apa menu yg best????


macam2 ada..tp x lalu plak aku nak snap every page kan..giler apa???


tukang bayorrr.. hehehe..eleh bkn mahal sgt pon..lain ler aku ajak mkn kt tony romas ke kt hotel ke kannn


alahaiii bucuk manjaaaa..heran aku apsal tetiba dia nk amik pic mcm nih.. but i luv it


luv this pic too


ini jer la satu2nya pic kitorang berdua. jenuh suh echa amik pic kitorang, tp dia malas nk layan. x dpt ummi ngan abah ko nk menggedik manja dpn camera.


sbb dia malas nk amik pic kitorang ialah sbb dia sebok nk bg fish makan. waitress tu bg dia makanan ikan ni.. memula malu2 trsipu. elok je waitress tu blah, kenmain beria ko campak food kt dlm tu. tinggal mangkuk tu je dia x campak kt air tu.


kitorang pilih table yg betul2 sebelah kolam ni. mujur org pon x ramai kt situ. dpt ler pilih tmpat yg best sket nk duduk. smbil tu leh feeling2 romantik kononnnnn smbil dgr bunyi air...




Milwaukee Wild Mushroom Soup
sedappp gilerrrr...siyes x tipu.. slalu aku bkn suka sgt mkn mushroom soup ni.. tp yg ni mmg sedapppp


this is mine.. New Zealand Chilled Sirloin Steak
yg ni pon sedapppppp sgt.. blackpepper sauce dia perggghhhh..mantopppp


ni cooi punyer...chicken whole leg
apa??? makan chicken whole leg je??? apa baranggg kannnn.. diet katanya..xmo mkn daging.. nk mkn ayam je... piiiiraahhhhh... tp aku cuit2 rasa..sedap gakkk..
ko mkn apa smpai trsentil mcm tu?? owhh untuk echa kitorang order nugget je..pas2 tambah onion ring


tp nugget tu aku ngan cooi gak yg blasah sbb echa heboh nk mkn nasi plakkk. isshhh potong stim betul la.. aku sibuk nk potong daging nk suap masuk mulut..dia sebok  mintak nasik.. tensi mak ko tauuu



 fuhh ganas gaya ko nakkk oiii. ni nk buat cover album indie ke apa ni


itulah sahaja cara kami meraikan 5 tahun prkahwinan kami. tiada hadiah apa2 pon. giler apa nk mengharap hadiah. hadiah besday ari tu cooi kata dah cover skali ngan hadiah anniversary. begitu lah selalu pon. sbb date dekat2 je kan. mana lak nk cekau duit bli hadiah byk2. ni pon bulan 12 ni besday cooi. apa aku nk bg kt dia eh. bagus kan..bila ujung tahun je mmg jenuh poket sbb byk duit nk kluar. bulan 10 besday aku, bulan 11 wedding anniversary, bulan 12 plak besday cooi. pitam mcm ni...









8 comments:

Emy Omar said...

Sham..kecur saya tgk gambar food tu semua kalau ngandung ni harus gi carik gak kan!!

☆ lieya latif ☆ said...

wah sodap2.....tapi aku suke echa..sebab lazat2 korang menikmati western tetibe tekak melayu tu mintak nasik hahahaahahahah...padan muke korang....adoi laa echa...mmg bikin lawak koooo......tegeleak2 aku tau!

betul tu sham, takkan nak bagi adiah manjang....acare makan2 pun dah cukup...yg penting ingat tarikh tuh

Softtouch [Hanim] said...

miwaukee kat kepong...kepong celah mana ni?nak google lah...sedapnya hai food2 tu...suka tgk sup tu sbb letak dlm roti, xpernah mkn sup mcm tu..kalu lepas sup tu abis roti tu boleh mkn ker?hehehehhe

he he he echa boleh mintak nasi plak..kdg2 danish pun mcm tu..mmg hanginlah dibuatnya...

comel echa sebijik muka abah dia, nmpak ayu n cantiklah echa nie dah, dah besar kan

saya pun sama lagilah byk2 celeb8, satu je pun adiahnya..kdg2 tahun tu xde adiah..yg pnting acara mkn2 mesti ada..he he he

Mimi said...

happy anniversary yg ke-5...sedapnyer sirloin steak tuuuu...aku x pernah lg makan kt milwaukee ni...nnt leh try...

E-Marlin said...

Happy 5th Anniversary Sham. Semoga kalian semakin romantis hehehhe..

Sham, pestime saya dengar restoran nama Milwaukee ni.... tengok makanannya macam besh je lebih2 lagi gambar steak tu, berbelang-belang garisnya.

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

hepi anibeseri sham!

wah terujanya tgk makanan korang... aku x penah nampak pun kedai ni...hurmmm teringin plak tgk makanan ko tu

Hirda Ibrahim said...

hepi 5th anniversary sham & cooi....
moga berbahagia kat akhir hayat..
aku pun dh plan nk dinner kat milwaukee gak anniversary nanti ko....

murah + sedap. budget lari katakan baru lepas berholiday.. keh keh keh

Filla ~ Kasihs said...

epi anniversary yangggg..auwww.. eh naper laki ko order whole leg tu kecik? leg ayam aper kecik sgt ni..kalau aku tu celah gigi jer tu..huwwwaaahahahaa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails