Wednesday, November 10, 2010

Marks & Spencer

ha nih panassss lg nihhhh.. mak sgt gumbira kerana brg yg diorder sudah tiba. product marks & spencer yg dibeli dari cik puan hirda. hirda dgn baik hatinyer telah singgah ofis aku lunch hour td sbb dia ada meeting kt area subang, so singgah jap ofis aku nk pass barang ni. lap u lah pompuannn.

 aku oder 3 item. tp yg lg satu xdak stock. xpe la. nx time leh order lagi. lg pon aku dah ada white peach & almond foam bath 2 botol kt umah. lg mau tamak kan. biasa la brg kalo dah murah, mak meronta2 nk bli byk2 buat stock.
wild berry foam bath - rm10 (price kt butik mesia rm21)
body puff - rm10


yg ni plak cik puan mimi yg punyer. hirda pass kt aku. so mimi, bila mau amik ini barang. mak gerammm je nengok nihhhh. hahaha

so sapa2 yg rasa nk try pakai produk M&S ni pada harga mampu milik, sila la jengah2 blog hirda yer. but for now, xde stock lg. ada stock kalu nnti aku inform eh.

5 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...sudah boleh wangi2 ler balik nie yerk.....nak2 esok mlm jumaat plak tu..wink!

akunyer next week ler baru dpt kot....

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

va va va.. aku dah bau semerbak sampai sini.. aduh lambat lak nak tunggu hari sabtu nak amik dengan ko.. macam zana kata, esok malam jumaaat.. hahahahahahaha

nanti aku nak amik, aku roger2 kat kau ek

Softtouch [Hanim] said...

murahlah yer..nk order jugak...nnti kalu ada inform yer..thanx..

atty's said...

sampai sini bau wangi..
terjah ..blog hirda sat.

Hirda Ibrahim said...

he he he glad u love it pompuan.
mak dh rasmi the body puff.
pastu sapu pulak losen white peach & almond. sgt le harummmm..
terus terasa diri jelita...

Ha ha ha...

tukang jual lagi over kannn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails