Friday, November 26, 2010

telah berjaya mendapatkan...

.. ticket utk tgk movie Rapunzel tomorrow. yahuuuuu. aku ni jenis malas nk queue bli tix movie. Aku prefer bli or book thru online je. Pas2 paling suker tgk kat Cineleisure Damansara. Tp smalam bukak website cineleisure dmansara show hari sabtu ada pukul 11am, 1.10pm, 5.35pm. Kalo ikut aku, suker tgk show pagi. Tp kitorang ada wedding nk kena pegi. Kul 5.35pm cam lmbt sgt la plak. So try tgk kt website GSC. Mujur byk show. So amik kul 2.45pm. Tapi xleh book sbb dah full. Leh epayment je. So trpaksa la epayment pakai cc. Takut tiket abis melopong plak esok kang. So pas balik keje smlam, dgn pantas pi collect tix. Coz esok senang xyah nk kelam kabut nk amik tiket lg. 

Rapunzel - show @ 2.45pm at GSC OU new wings. bli 2 tiket je. Utk echa xyah coz dia mmg akan dok kt pangku kitorang je. Mmbazir je bli utk dia kang.


mak dia yg hover sebenarnya ok. giler x sbr nk tgk esok jugak. pasni nk tgk narnia plak. 9hb dis nnti kuar. lg giler x sbr nk tunggu.

9 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah wah wah
bukan ko jer...aku pun teruja lebih dari anak ko
either malam nie or esok aku nak bawa batrice gi tengok rapunzel tu.....
ahad kena balik tenggaroh coz' kawan2 kawen.

Hirda Ibrahim said...

babe,
nanti story morry best ke x k?
tapi kalu dh disney tu cam confidentttt je la best kan?

☆ lieya latif ☆ said...

aku pun dah booking online dah ...tgk esok gak ...kul 3setengah....yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu tak saboooooooooo wei!

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

syoknya korang.... aku ni tatau bila buleh tgk... ahad - sabtu dpn en abu p o/s ...huhu aku klu dia xde x lepas la nak p.. aku bukan tau sgt jln nak p sana...

Softtouch [Hanim] said...

sy pun suka tgk kat cineleisure...betsnya tgk wayang..sy nmpaknya kene tggu budak motak tu besar siktlah...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
gua download je untuk tengok

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

poms, sabtu aku tak sempat tgk.. ingat nak tengok appalem.. tp tak jadi .. so din bawak kitaorang gi GCS OU gak tengok.. sama la kul 2.45 ptg.. best kan poms.. aku sedih ko masa mak dia jumpa rapunzel tu.. nak nangis wa cakap lu..

Cik Nurul Pinky said...

alahaiiii semua dah g tengok, nurul je belum hahahaha..tapi nampak gaya macam maknya yang nak tengok sangat hahahaha kalah anaknya hehehehe

Syasmeen said...

best sgt2 kan sham...rsnya nak tgk lg :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails