Friday, November 12, 2010

M.A.C. Tartan Tale Collection

tetiba datang mood nk citer psl barang mekap plak. wpon mak bukanlah seorang yg layak utk bercerita pasal kecantikan ni.. yer la mak sedar diri mak ni x cntik..cuma jelita jer..hahaha.. xpe la syok sndiri kan. nk tunggu org puji ntah bila tahun la..

kali ni nk citer psl product M.A.C. ish ni kalo la filla si duta mac tu baca entry nih mau dia saman aku kanggg.. jgn marah yer filla, ai pinjam title duta tu satttt jerrr..

hari jumaat lepas pi pyramid so singgah ler butik M.A.C ni. sbb nk bli lipstic ngan mascara yg telah kehabisan stock. skali tgh pilih2 dok try tu, SA ni bisik2 kt aku, kata nk tgk new collection fr. mac ke. dia kata ni product ni launch 5 nov. (masa aku pi tu blom 5 nov lagi). mak ok je la. skali tgk ko fuhhhh sketnyer cun casing dia. jatuh chenta mak tauuu.. biasa la pompuan kannn


M.A.C.s Tartan Tale Collection - Happily Ever After Lip Kit
sempena krismas la kot kan..tgk casing dia yg petak2 tu pon dah tau. cntik kaler dia.. hrga dalam rm120 - 150 kotttt

6 Dashing Lassie Eye Shadows. price rm180..fuhhh
FYI setiap product Tartan Tale ni kalo korang bli akan dpt free 1 beg kecik. but x sure rupa beg free tu camne sbb masa tu stock dia lom smpai. kalo 5 produk Tartan ni korang beli, makanya 5 beg kecik la yg korang akan dapat gituuu. best kan? best kan? teruja tak? mak terujaaaa.. tp igt hanya Tartan Tale collection je yg dpt beg free. yg biasa2 tu x dpt yer puan2



6 Reelers & Rockers Eye Shadows, RM180
meletop kaler kata ko.. dok berkira2 nk amik kaler ni atau kaler kt bwh ni




6 Twist of Tartan Eye Shadows, RM180
ni pon mak brkenan gak...cntik kannn.. kiranya mmg la untung gak bli sbb dpt 6 kaler terus. tp harganya nk beli tu rm 180 tu..mana nk cekau duit nihhh

Vain and Glorious Lip Bag
yang ni x igt brpa hrga tp yg best tu sbb siap dpt beg yg comel itu satu set



Noble Knights Lash & Line Kit
Sweep Me off My Feet - Sweet & Define Brush Collection
kalo ada duit mmg nk bli segala mak nenek brush nih. tp tu la dia kan.. mahal nak mamp. mau puasa 1 bulan aku kang..

She's Got It All - Apply, Define & Line Brush Collection

Hark The Heraldry Face Kit
cntik kan kaler blusher nih..ai likeeeee

adoihhh menggoda iman betul masa pi mac ari tu. nyaris2 dah nak bli eyeshadow tu. tp tu la dia kan. dah nama pompuan. balik umah je mula la hati x keruan dok tingattt je. mmg nk sgt bli eyeshadow tu. ishh nk kira bajet jap la. kalo cukup ongkosnyer, lunch hour ni nk pi mac smbar itu eyeshadow. ngeeeeee...

pada sapa2 yg berminat pi la terjah butik mac tu. or dah ada ke sapa2 yg dah beli? jeles mak tau... xpe la..kalo x ckp duit kang..mak pakai je eyeshadow in2it tu ha.. jimat skettt..hehehe

6 comments:

Softtouch [Hanim] said...

xpernah pakai mac sham..xmampu nk beli..Teringin jgk tapi mngenagkan rege dia mahal, xjdlah..sy kalu bab make up kedekut sikit tu agaknya xlawa kot.heeee.sy guna yg murah2 jer, silky girl & maybeline jer..

Hirda Ibrahim said...

aku part makeup kedekut skit...
tapi yg set brush tu serius cantik..

Filla ~ Kasihs said...

ni yang aku nak marah nieeeee...ko ni aku baru nak hidup tenang aman dan damai..dah ko tunjuk plak segala eyeshadow yg meletop2 nieh..matilah aku tak keruan tido malam nie.... tp kismas nye collection mmg berbaloi2..aku eyeshadow mac tu sumer tunggu kismas..sbb untung..ada 6 kaler..nak beli seketul dah rm60 tak silap aku... i hate u shammmmmmmmmmm *sambil lap air liur kat lantai*

☆ lieya latif ☆ said...

e'eh cantik ar sham....aku pun bekenan ko...ko buat riview gini jek aku dah terliur tau...tapi tu laa aku preggy ni mmg tak pakai eyeshadow...pallete aku tu tersadai jek koooo....tgu ar nanti, lepas bersalin kalo mood bereyeshadow tu dtg balik...ni pun gagah diri bereyeliner, kalo tak cam zombi dah rupe aku gi keje heheheeheh

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah cantik2 poms, apa lagi kena sambar ni satu.. kau pulak mmg pandai make up.. memang dah sajak dah tu..

aku teringin gak nak beli eyeshadow MAC ni, tp pallete 120 kaler tu banyak lagi tak abis2. hahaah tu tahun lepas punya tu.. ntah bila nak abis pun aku tak tau...

Mimi said...

kalo kenan satu barang..mmg hati jadi x keruan lah..x leh tido mlm gitu kan...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails