Monday, January 10, 2011

ANNOUNCEMENT!!! PLEASE READ!!! (tadi pengumuman, ni announcement plakkk)

mula2 sekali nk mintak mahap kat korang, sbb menyusahkan korang jer aku nih kan. td setelah mmbaca komen zana dan juga hasil chat ngan lieya, maka daku telah mencuba tutorial di blog zana. Alhamdulillah berjaya. TQ ler zana n lieya. Td mak dah susah hati sgt dah. Now dah hepi balik. Makanya x jadilah aku guna blog baru selepas ini. Mak maintain je kat blog lama nih. So jenguk2 la mak di sini jua yer...

http://onniesham.blogspot.com/

TQ. I love U.....



3 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

getis tau ko poms....tapi mak tak kisah.....dpt gak something dari ko.....lepas ni rajin2 laa resize gambar yeak poms...alah susah2 pun ko create jek laa gmail byk2....keh keh keh .....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

he he he....
tu arr ko, lain kali tanya2 dulu.....takpe..pengajaran ok..ha ha ha...

bukan apa.....mana yg aku boleh sharing, aku sharing kan...
sayangggg ooo blog ko nie

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

nasib baik smlm aku bz x sempat la nak delete link ke hapa... aku baca je n3 korang skrg ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails