Tuesday, January 25, 2011

Sizzling Yee Mee

hari sabtu petang, pi giant bt. caves. saja jalan2. pas2 melayankan kehendak alysya yg sebok sgt nk main kat playland tu. Playland giant kt dkt je ngan food court kan. So sementara anak sebok brlari pnjat sana sini, mak bapak dok diam2 makan sambil mata perati anak.

padahal kat umah dah masak dah. Tp bila pi food court giant bt. caves nih, xleh la kalo nmpk sizzling yee mee nih. Mesti nk makan jgk. So order jer la satu, share laki bini. Baru la romantik...hahahaha. Sedap ko. Mmg terbaekkk la sizzling yee mee kt sini. Eh ni kedua trbaik yg aku penah makan. Yg paling sedap aku penah mkn kat Restoran Selayang Walk. Tp restoran tu dah tutup. So skang sizzling kt giant ni la yg mnjadi pujaan hati. Kalo pi malam, dlm kul 8 lebih biasa nya dah abis. Mmg stall dia yg paling laku sekali. Mimi, ko suka sizzling yee mee tak? Ko leh try kt giant punyer ni eh. Kedai dia tepi sekali, kalo dari Dunkin Donuts tu dia belah kiri. Saper2 yg brdekatan, pi lah cuba.

6 comments:

Softtouch [Hanim] said...

fav sy ni sizzling mee...ooo kat situ sedap yer..nnti nk cubelah...nyum nyum

☆ lieya latif ☆ said...

aku pun suke sham.....aku suke tambah telor...cair2 gitu kuning nye...eh bile tgk entry ko ni baru pasan, aku dah lame wei tak mkn ....harus heret laki aku pi alamanda nieh....tapi pegi time gaji2 aku lemah sikit....sure ramai kedaung kat alamanda tuh....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kat kluang nie...aku tak jumpa lagi tempat makan yg ada sizling yg sedap tau....kecewa...apa jer ada kat kluang nie..hu hu hu...

aku cam lieya arr..suka letak telur..fuh, melekat2 jer rasa kat tekak ko

atty's said...

kty pun suka szilling mee ni ..huhuhuuhuhu ..harus cari ni

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

owh klu aku lalu nak blk raub aku singgah try makanan nih... nampak pun menarikss

E-Marlin said...

betul ke sdap?? tgk kuah dia pun mcm best je.... setakat ni bg saya sizzling yee mee yg best kat fudkot carrefour wangsa maju tu dgn kat mid valley-fudkot kat atas tu....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails