Thursday, January 13, 2011

tengkorak ko...

aihhh lain macam je tajuk kan. hehehe... xde bnda sebenarnya. saja nk share gambar echa ni ha. anak aku dah semakin gegirl skang nih. skang kemaruk barbie okehhh. dlu x heran pon. but now, pantang nmpak... sumer nk bli barbie punya. pitam mak ko tgk harga. mahal betul brg2 cap barbie ni kan. hari tu masa nk prepare brg2 nk start school, sumer menda pon nak barbie. Beg barbie, pencil case barbie, botol air barbie, sepentot pon barbie jugak. Owhh echa ni ada masalah sket dlm pemakaian sepentot. Dia selagi boleh, mmg xmo pakai. Macam kalo kt umah, kalo pakai sluar pendek ke mmg dia x pakai sepentot la kt dalam. Kalo kuar brjalan je aku paksa dia pakai sepentot.

owhhh ini bukan baju cap barbie. amacam?? cool tak echa pakai baju tengkorak nih? aku suker sangat. mujur la x jmpa yg sz yg besar. If ada, konpem laju je mak ko beli n pakai. Berminat??? pi cari di butik GAP berdekatan anda.


skang dah agak pndai berposing. trsenget sana..trsenget sini. tgn kt pinggang, kat dagu sumer ada. letih la weiii.


amacam yg ni??? stylo tak?? tak stylo?? hahahaha.. bdk2 kan..pntang tgk mak bapak dia pakai.. dia pon sebok nk jugak


on d way ke sogo. smpai ke sudah pakai shades. smpai nk masuk dlm mall pon nk pakai jugak.


balik singgah tesco jap. echa sibok nk duk atas kusi massage nih. siap letak duit ok. pas2 dia trgelak2 pasal geli. Pasan tak shades sudah bertukar. Sibuk suh bli shades barbie plak. Hadoiiiiii x abis2. Pasni mmg aku x lalu dah tmpat barbie.


7 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha
besar dah anak dara nie
makin gegirl..tp mmg cool ar shirt echa tu wei.....

Hirda Ibrahim said...

eh ok la tu....
terus rs2 ayu echa suka barbie.. auwww....

Filla ~ Kasihs said...

hihi.. comel baju cap tengkorak. kalau ada utk orang tua dah lama aku pakai..leh duduk sebelah echa ;D

atty's said...

kan main lagi ecah duk kat kusi massage tuh

Cik Nurul Pinky said...

wah echa sudah lain sekarang ye...baguslah masa ni lah kalau nak ketuk duit mak pak nya hahahaha...jgn marah ye kak hehe

Softtouch [Hanim] said...

baguslah dah girly....lepas ni minta makeup kat plak kat umminya..heeeeeee

lawa bj echa..ada pnik2...i likeeee...

☆ lieya latif ☆ said...

eh cantik ar sham....ni tengkorak vresi ayu2 kooo...pink lak tu kalernye...aku pun bekenan....rock tapi dlm hati ade taman hahaahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails