Friday, January 07, 2011

meh kita check homework echa..

mintak mahap la yer...siler beri laluan.. kot2 ada yg kata mak poyo ke over ker..ada aku kesah??? biasa la kan.. as a mother yg baru 1st time n baru berapa hari anaknya masuk kindy, of coz la excited lebih kan. macamkan anak aku sorang je yg masuk kindy. xpe la.. mak x kesah. mmg aku agak batak n jakun disitu..kekekeke

dlu sblom echa masuk kindy, penah gak aku try nk ajar dia menulis. Tp dia xmo ikut. baru nk ajar tulis no. 1 dia dah blah. Tu yg skang mak excited nk tgk camne dia menulis.


ini teacher dia dah tuliskan siap guna pencil color. Echa just kena follow je tulisan teacher dia.


close up skettt.. haha..camne tulisan echa? kira ok la ni kan.

Owh yer apak dia smlam citer kat aku.. kat selayang ada gempa bumi pagi tadi. Aku siap trkejut nih. Aku tanya yer ker bang?? Biar betik ada gempa bumi?? Apak dia kata..iyer..echa pon terasa gempa tu. Aku dah heran dah..tanya lagi.. mana abg tau echa terasa?? Echa citer ker?? Tau laki mak jawap apa?? Dia kata mana ada echa citer, tu tgk tulisan dia tu...menggigil2..gempa bumi la tu... BENGONGGGGG!!!!


7 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

ha ha ha...vongok aaaaa...aku gelak2 nak mati pasal gempa bumi tuuu ko tauuuu...sengal cooi....sempat tu tepikir bende tu......kalo camtu sume budak2 masuk kindy awal2 sure kene landa gempa..tulisan begegar manjang hahahaah...adoi....sengal ar laki ko!!!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

baru aku nak percaya citer laki ko..
ceh......keh keh keh..

ok ler tu..permulaan yg baik
memula aku budget echa yang tulis orange tu ko...hebat tul....baru masuk seminggu echa dah boleh menulis cantik camtu..rupa2nya tulisan cikgu yerk..echa ngikut pakai kaler....

Hirda Ibrahim said...

kah kah kah...
aku gelak gila bc ayat cooi tu.

eh kira oklah ko.. buleh le gak dia ikut balik tulisan teacher tu altho gegar2 kan...

aku rs kindy hardy x ajar tulis lg kot.. lantak la... keh keh keh

Emy Omar said...

wa..permulaan yang bagus echa..hahaha kelakar tang gempa bumi tu sham hihi

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wei datang dari mana la idea si cooi tu kata ada gempa bumi. baru aku nak fikir, betul ke ada gempa. sekali tuuuuuuuuu...

eh sapa lukis oren tu? ko ek. heheh

atty's said...

takpe.kty pun kalo leh dr anak kecik, setiap aktiviti diaorg kita nak abadikan..

adoi..ye ye kty semangat nak baca pasal gempa bumi tu..last2 den senyum je

Softtouch [Hanim] said...

xpe sham mmg mcm tu ..yelah 1st time anak masuk tadika kan..sy pun mcm tu...excited gitu...

pndai oo cooi buat lawak..sy pun pk ada ke gempa bumi...heeeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails